Presage

;

Presage комбинира японското усещане за естетика с традиционното часовникарство и уменията на Seiko за създаване на часовници. Оригинална колекция, която предлага красота по японски, качество и издръжливост.

Дизайн

Дизайн

Дизайн

Часовниците Presage са наследници на повече от стогодишната традция на Seiko в часовникарството. Формата е създадена както с внимание към детайла и красотата, така и комфорта на китката при продължително носете. Тази серия е знак на почит към японския усет към красивото.

Характеристики

Циферблатът Laurel

През In 1913 година, Seiko представя първия японски ръчен часовник, модела Laurel. Много от циферблатите на часовници от серията Presage са създадени по подобие на Laurel, който е и в основата на часовникаркста история на Seiko.

Дизайн на циферблата, устоял на времето

Дизайнът на Laurel оживява и в настоящето. Мекото усещане и носталгията на отличителните арабски цифри правят модела предпочитан вече повече от сто години. Размерът на часовника и други характеристики са модернизирани, за да отговарят на времето.

Характерното “12”

Много от часовниците с дизайн, вдъхновен от Laurel, включват знаменитият индекс “12” в цветове като червено или златисто. Стилният дизайн е използван първо при Laurel и е не само естетическа характеристика, но и практичен индикатор за правилното постаяне на часовника.

Серии

Prestige Line

Prestige Line

Prestige Line

Basic Line

Basic Line

Basic Line