Спонсорство

ph_sponsorship

След Олимпийските игри в Токио през далечната 1964 г., Seiko с гордост подпомага международния спорт с водещи световни технологии и услуги. Днес Seiko поддържа широка гама от спортове: лека атлетика (IAAF), тениса ( от Януари Seiko е официален спонсор на Новак Джокович) и ветроходство (The 49er и 29erXX Associations). В който и де е спорт,отличната традиция на Seiko в спортните услуги продължава.

 

ph_iaaf

  • През 1985г. IAAF покани Seiko да бъде времеви партньор за всички свои големи международни първенства по лека атлетика. До днес Seiko е предоставил  системи за измерване на времето и персонал за не по-малко от 10 Световни първенства, 5 закрити Първенства и много други международни спортни събития. В големите първенства екипът на Seiko включва над 40 квалифицирани инженери.

 

 

ph_49nersph_29nersxx

  • Колекцията на Seiko VELATURA е разработена след консултации с някои от водещите мореплаватели в света. Консултациите продължават по време на партньорството с класовете. Тези два класа са най-бързите и най-динамичните в международните скиф състезания. Seiko гордо ги подкрепя като техен измервателно-времеви партньор.
  • Филмът от Състезанието на 49er & 29erXX класове на езерото Гарда, Италия може да бъде видяно.

ph_icare2

  • icaré 2, е соларен планер разработен от „Institut fur Flugzeugbau” в университета в Щутгарт, Германия.  icaré е един от най-модерните планери в света. Като част от програмата си за "чиста енергия", Seiko спонсорира  новаторските полети на icaré 2 от 2010 г. насам.