Основна информация
Къде мога да получа информация за часовника ми?

Ако Ви трябва информация за собствения Ви ръчен часовник, моля свържете се с най-близкия оторизиран център SEIKO за обслужване на клиенти.
Данни за характеристиките и работата, както и наръчници с инструкции за някои калибри са на разположение по-долу.

Какво е "Astron"?

ASTRON е първият в света аналогов GPS соларен часовник, който с точност показва часа независимо къде сте. Разпознава всички 39 часови зони на Земята, чрез получаване на GPS сигнал от глобалната сателитна мрежа.

Какво означава "Kinetic "?

“Kinetic” се отнася до най-новите ни и технически най-напредничави ръчни часовници, които съдържат свои собствени вътрешни електрически генератори – задействани от естествените движения на китката – което ги прави независими от конвенционалните батерии за съхраняване на електроенергия.

Какво означават различните нива на водоустойчивост?

Кликнете по-долу, за да видите таблицата, даваща различните степени на водоустойчивост, предоставяно от ръчните часовници SEIKO , както и за защитата, която те предоставят при нормално използване.

Водоустойчивост

Какво е "Lumi Brite", използван в Seiko часовниците?

„Lumi Brite” е нов луминесцентен материал, по-ярък и по-дълготраен от конвенционал¬ните луминесцентни бои, и изцяло без никакви радиоактивни материали, което го прави безопасен както за хората, така и за околната среда.

Lumi Brite

Други

За допълнителна информация, посетете центровете за обслужване на Seiko.